• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adi Popa a fost integralist în primul meci al sezonului pentru Reading. Internaționalul român pare să-și fi câștigat locul de titular în echipa pregătită de Stam, după evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în amicale, când a reușit să marcheze 3 goluri, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei sale.

Din păcate pentru el, Adi Popa nu a reușit să-și ajute echipa să obțină un rezultat pozitiv pe terenul celor de la QPR. Reading a pierdut cu 0-2 în prima etapă din Championship. Fostul jucător al celor de la FCSB a fost aproape să înscrie în minutul 78 al meciului, însă a fost oprit pentru offside. Mijlocașul a suferit și o accidentare, însă a reușit să continue jocul după ce a primit îngrijiri medicale.

 

Jaap Stam a jucat în 4-3-3, iar Popa a evoluat în partea dreaptă a atacului. Internaționalul român va purta în acest sezon numărul 25 pe tricou.

 

Ajuns la 29 de ani, Adi Popa a fost transferat de Reading în iarnă, iar FCSB a primit în schimbul său 600.000 de euro, când mijlocașul intrase în ultimele 6 luni de contract.

Popa nu a reușit încă să se impună în echipa lui Jaap Stam în sezonul precedent. Mijlocașul a evoluat în 8 partide, reușind să înscrie un gol.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Popa, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT