• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ciuda afirmațiilor doctorului echipei naționale a Argentinei, care spunea, în urmă cu o săptămână, că Sergio Aguero va lipsi în jur de o lună și jumătate, atacantul lui Manchester City a revenit încă de marți la antrenamente.

12 zile au trecut de la accidentul de mașină de care Aguero a avut parte la Amsterdam, în urma căruia el și-a fracturat una dintre coaste.

Fanii lui Man City vor fi încântați să afle că Sergio Aguero s-a întors la antrenamente marți dimineața.

Cel mai bun marcator al lui City a fost implicat într-un accident de mașină în Amsterdam, la finalul lunii trecute și a suferit o fractură costală ca rezultat al impactului.

Temerile inițiale erau legate de faptul că atacantul albaștrilor putea fi indisponibil pentru câteva săptămâni, dar, astăzi, starul argentinian a reînceput antrenamentele ușoare, având în vedere că nu a fost implicat în meciurile internaționale.

Chiar dacă a fost o sesiune ușoară, cu unul dintre fizioterapeuți, e de așteptat ca starul lui City să crească treptat din punct de vedere fizic în următoarele zile pentru a reveni curând în prima echipă”, a anunțat clubul pe site-ul oficial, amintind și de faptul că Aguero ar putea deveni, în curând, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City.

”Kun” mai are nevoie de un gol pentru a-l egala pe Eric Brook (177 de goluri), golgheterul all-time al clubului.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT