• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Antonio Conte îi calcă pe urmele lui Guardiola, care a investit aproximativ 200 de milioane de euro în această vară pentru întărirea defensivei. După ce l-a luat pe Rudiger, contra sumei de 33 de milioane de euro, tehnicianul lui Chelsea pregăteşte o nouă mutare: express.co.uk anunţă că formaţia engleză i-a făcut o ofertă de 63 de milioane de lire (70 de milioane de euro) lui Juve pentru Alex Sandro.

Anul trecut, după ce a trecut la sistemul cu trei fundaşi în linie, Conte părea să fi tras lozul cel mare. Apărarea lui Chelsea a devenit inexpugnabilă, iar echipa a defilat în Premier League, doar Spurs dându-i mici emoţii în lupta pentru campionat.

Acum, după înfrângerile cu Bayern şi Inter de la International Champions Cup, italianul de pe banca "albaştrilor" pare decis să mai facă un transfer extrem de costisitor. Astfel, express.co.uk anunţă în ediţia de azi că Chelsea îi oferă 70 de milioaned e euro lui Juventus pentru Alex Sandro, un fotbalist care face excelent ambele faze, în flancul stâng. Decizia lui Conte surprinde foarte mult, în condiţiile în care pe acel post îl are pe Marcos Alonso, care a avut un randament fantastic stagiunea trecută. Spaniolul de 26 de ani a fost extrem de util mai ales în ofensivă, fiind fundaşul din Premier League cu cele mai multe goluri înscrise (6). Acesta chiar a fost mandatat să bată şi loviturile libere de picior stâng, semn că se bucură de o libertate deplină.

Citește și:


E adevărat, Chelsea nu are nicio variantă de rezervă importantă pentru iberic, însă să aduci un jucător "world class" pe o sumă impresionantă, pe un post deja acoperit excelent, nu pare cea mai înţeleaptă soluţie.

57 de milioane de euro (cu bonusuri) a plătit City în această vară pentru a-l aduce pe Benjamin Mendy, de la Monaco. Transferul lui Alex Sandro ar doborî acest record pentru cel mai scump fundaş din istorie.