• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Liverpool - Leeds 2-0. Sfertul de finală din Cupa Ligii Angliei, dintre Liverpool și Leeds, a fost unul special pentru tânărul Benjamin Woodburn (17 ani), care a marcat primul gol pentru echipa mare a "cormoranilor", la 3 zile de la meciul de debut.

Atacantul din Țara Galilor a fost rezervă la meciul de pe Anfield și a fost trimis pe teren în repriza secundă (67). Woodburn a avut nevoie de mai puțin de un sfert de oră pentru a răsplăti încrederea acordată de Jurgen Klopp. În minutul 81 și-a trecut în cont primul gol la echipa mare a lui Liverpool, la capătul unei superbe faze de atac a ocupantei locului al doilea în clasamentul din Premier League.

Benjamin Woodburn și-a făcut debutul oficial pentru "cormorani" chiar în urmă cu 3 zile, la meciul de campionat cu Sunderland, câștigat cu 2-0 de Liverpool și marcat de accidentarea gravă a lui Coutinho.

Golul lui Woodburn a închis tabela la 2-0 pentru Liverpool, care s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Atacantul a împlinit 17 ani pe 15 octombrie și în Țara Galilor e văzut drept un fotbalist de mare viitor. E o prezență constantă în naționalele de juniori: are 8 meciuri și un gol la U17 și 3 meciuri și două goluri la U19.

VIDEO Golul lui Benjamin Woodburn

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT