• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Louis Van Gaal (64 de ani) a spus că nu va demisiona de la cârma echipei Manchester United, respingând astfel propunerea de a demisiona pe care a primit-o din partea lui Ed Woodward, vicepreședintele executiv al clubului, după eșecul cu Southampton, scor 0-1, de pe ”Stamford Bridge”, din runda trecută.

Inițial, au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora tehnicianul olandez ar vrea să-și dea demisia. "Sunt foarte dezamăgit că nu mă ridic la nivelul aşteptărilor fanilor", a spus Van Gaal zilele trecute.

Între timp, Van Gaal și-a mai revenit cu moralul, a analizat foarte bine situația în care se află el și echipa, după care a anunțat că va continua pe banca tehnică a ”diavolilor”.

”Am semnat un contract valabil trei ani. Este un proiect de durată, nu e vorba despre un singur meci, așa că vreau să continui până la final. Mereu când am semnat contracte cu echipele pe care le-am antrenat, am făcut-o pe perioade lungi de timp, pentru că doar așa se poate construi”, a spus olandezul.

Louis Van Gaal este conștient că presiunea de la Manchester este foarte mare, dar este convins că va depăși acest moment.

”E normal să existe presiune, pentru că trebuie să îndeplinim așteptările celor de aici. Acum suntem abia la jumătatea drumului, așa că ne putem îndeplini obiectivele”, a mai spus antrenorul.

În final, Van Gaal a mai spus că are ambiția de a reuși cu United, pentru a nu fi concediat din nou.

”Eu nu mai pot pierde, pentru că atunci se va spune că am fost concediat pentru a patra oară”, a mai spus Van Gaal, despre care se spune că va fi înlocuit cu Jose Mourinho.