• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Vlad Chiricheș a revenit ca titular la Napoli, în meciul de sâmbătă seară, cu Sassuolo, din etapa cu numărul 20 din Serie A TIM. A fost primul meci în primul 11 al românului, după aproape două luni în campionat. Ultima oară evoluase ca titular în Serie A pe 22 noiembrie, în meciul Verona-Napoli 0-2, din etapa a 13-a.

De atunci, românul a mai jucat ca titular în Cupa Italiei, tot cu Verona, pe 16 decembrie, respectiv în Europa League, cu Bruges și Legia Varșovia, pe 26 noiembrie, respectiv 10 decembrie. În meciul cu belgienii a marcat și singurul său gol de până acum în tricoul lui Napoli.

În meciul cu Sassuolo, primul din acest an ca titular, Chiricheș a făcut pereche în centrul apărării cu spaniolul Raul Albiol. Românul a evoluat 66 de minute, fiind înlocuit în ultimele 24 de minute cu senegalezul Koulibaly. Chiar dacă a avut o primă repriză mai ezitantă, în partea a doua, Chiricheș a fost mai sigur pe el, având câteva intervenții fără greșeală în fața atacanților lui Sassuolo. Fostul stelist a părăsit terenul la scorul de 2-1 pentru echipa sa.