• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 14:35 Derby-ul dintre Lazio şi Milan se va juca în cele din urmă astăzi. Partida de pe Stadio Olimpico va începe cu o oră mai târziu decât era programată iniţial, de la ora 17.00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.


 

Vremea din Italia afectează din plin etapa a treia din Serie A. După Sampdoria - Roma, meci care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, şi derby-ul rundei, Lazio - Milan, are şanse mari de a fi amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Partida de pe Stadio Olimpico era programată pentru azi, la ora 16.00, însă furtuna anunţată pentru ora partidei ar putea determina autorităţile locale din capitala Italiei să ia decizia amânării disputei, deoarece nu ar putea asigura securitatea publică.

Furtunile au provocat mai multe probleme în acest weekend în Roma, unde metroul a fost temporar suspendat, unele drumuri au fost blocate, iar energia electrică a căzut în anumite momente.

Condiţiile meteo au lovit din plin Italia în ultimele zile, iar cel mai afectat a fost oraşul Livorno, unde s-au raportat şapte morţi şi trei dispăruţi.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT