• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Negocierile dintre AC Milan și Bayern Munchen continuă, asta deși baverezii au refuzat ultima ofertă făcută de rossoneri, în valoare totală de 45-50 de milioane de euro.

Potrivit Football Italia, Bayern este de acord să-l lase pe portughezul de 19 ani să plece sub formă împrumut în acest sezon, însă și-ar dori ca el să se întoarcă după un an.

Duminică, Sky Sport Italia a susținut însă că Milan a făcut o nouă ofertă oarecum similară - 10 milioane de euro pentru împrumutul jucătorului timp de un sezon și o opțiune de transfer definitiv în valoare de 35-40 de milioane de euro.

Zilele trecute, Renato Sanches recunoștea că-și dorește să plece de la Bayern și susținea că nu se simte tocmai bine la Munchen: ”Personal, nu sunt fericit cu primul meu an aici. Fireşte că aş vrea să joc mai mult, deci aş pleca de bunăvoie la o echipă ce mi-ar oferi posibilitatea să joc. Milan e o opţiune interesantă: dacă există oportunitatea, trebuie cântărită”.

Mai mult decât atât, inclusiv Carlo Ancelotti a admis că încearcă să-l transforme pe tânărul portughez într-un fan al Milanului.

Rossonerii au parte însă de mai multe probleme, pe lângă dorința bavarezilor, care și l-ar dori înapoi pe jucător, peste un an. Președintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, susținea că Sanches este dorit de multe alte cluburi, printre care și Chelsea: ”Sunt cel puţin 10 echipe interesate de Sanches. Antonio Conte a cerut câteva informaţii despre el, pentru că ştie că poate face diferenţa”.

Meciurile din Serie A vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și pe www.digisport.ro

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT