• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Golul marcat de Cosmin Contra în meciul Inter Milano - AC Milan 2-4, din sezonul 2001/02, a fost desemnat de Gazzetta dello Sport cel mai frumos al rossonerilor în duelurile directe cu marea rivală din oraş.

Actualul selecţioner al României a reuşit să le ia faţa unor nume mari, precum Leonardo, Ronaldinho sau Kaka, aflaţi în spatele său în acest clasament.

"La pauză, Fatih Terim mi-a spus: 'Intră şi fă ce ştii tu mai bine!'. Şi am dat gol, pasă de gol şi am câştigat", a povestit Cosmin Contra, la Digi Sport.

VIDEO: Cele mai frumoase goluri marcate de Milan în Derby della Madonnina

Cosmin Contra a evoluat pentru rossoneri un singur sezon, 2001/02, marcând 3 goluri în 29 de prezenţe. Transferat de la Alaves, după campania extraordinară a bascilor în Cupa UEFA, încheiată cu o înfrângere dramatică în finala cu Liverpool (4-5, după prelungiri), fostul fundaş dreapta a fost vândut după doar un an la Atletico Madrid.

Înaintea unui nou episod al rivalităţii dintre Inter şi AC Milan, Gazzetta dello Sport a realizat şi un top al celor mai frumoase goluri marcate de nerazzurri în derby-ul singurului oraş cu două câştigătoare de Liga Campionilor.

Brazilianul Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul în care se mai regăsesc Maicon sau Dejan Stankovic.

VIDEO: Cele mai frumoase goluri marcate de Inter în Derby della Madonnina

Meciul Inter Milano - AC Milan se va disputa duminică, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.