• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, a scăpat "ieftin" după incidentele de la finalul derby-ului cu Inter, din Cupa Italiei, când a intrat în conflict cu Roberto Mancini.

Tehnicianul de 57 de ani a fost suspendat pentru două etape în Cupa Italiei și a fost amendat cu 20.000 de euro, deși presa din Peninsulă a scris despre posibilitatea ca acesta să primească o penalizare foarte mare, de 4 luni. Cum Napoli a fost eliminată din Cupă, Sarri își va ispăși pedeapsa în sezonul viitor.

Roberto Mancini a fost eliminat de arbitrul întâlnirii, Paolo Valeri, iar la interviul de după meci s-a dezlănţuit la microfonul celor de la RAI. Antrenorul lui Inter, amendat cu 5.000 de euro, l-a acuzat pe Sarri de homofobie, după ce antrenorul lui Napoli ar fi folosit cuvinte jignitoare la adresa lui.

"Sarri este un rasist, iar oameni ca el nu au ce căuta în fotbal. M-am dus să-l întreb pe arbitrul de rezervă de ce au fost acordate 5 minute de prelungire, iar Sarri a venit şi a ţipat "frocio" şi "finocchio" (cuvinte din argoul italian care înseamnă homosexual - n.r.)", a declarat Mancini.

VIDEO cu incidentele de la Napoli - Inter

Maurizio Sarri este recidivist! În urmă cu aproape doi ani, când o pregătea pe Empoli în Serie B, a fost amendat cu 5.000 de euro după ce a folosit remarci homofobe în urma unei eliminări a unui jucător al toscanilor.