• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sinisa Mihajlovic (48 de ani) antrenorul celor de la Torino, locul 11 în Serie A TIM, după 14 etape, competiție transmisă integral pe canalele Digi Sport, mai are contract până în vara anului viitor. Deocamdată, nu se știe dacă va mai continua sau nu la gruparea torineză, deși Vincenzo Montella (43 de ani) pare ”a-i sufla” în ceafă, mai ales că e liber de contract după ce a fost demis de la AC Milan.

Nu, nu este vorba despre o ”vânătoare”, ci despre faptul că destinul a făcut ca în ultimii 7 ani fostul, de acum, tehnician al celor de la AC Milan să-i succeadă mereu în funcție lui Mihajlovic.

Totul a început în 2010, atunci când Mihajlovic a plecat de la Catania iar în locul său, un an mai târziu a venit Montella. De atunci au mai urmat Fiorentina (2011 - Mihajlovic, 2012 - Montella), Sampdoria (2014 - Mihajlovic, 2015 - Montella) și AC Milan (2015 - Mihajlovic, 2016 - Montella).

În prezent, Mihajlovic o antrenează pe Torino, așa că rămâne de văzut dacă, și când, va fi urmat pe acelați traseu al destinului de către Montella.

Fostul atacant al Romei, care a mai antrenat la Catania, Fiorentina și Sampdoria, e de părere că avea în continuare sprijinul jucătorilor, iar echipa era în creștere, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din ultima perioadă.

Îmi pare rău, pentru că echipa a rămas alături de mine. Eram în creștere, dar acesta este fotbalul, trebuie să accept asta. Micile detalii decid, de obicei, meciurile importante. Accept decizia clubului. Am fost aproape de Mirabelli și Fassone, dar dar mă gândesc și la staff-ul de la Milanello, care a nu a avut șansa de a-și lua adio corespunzător”, a mai spus Montella, cel care le urează multă baftă atât foștilor jucători, cât și lui Gattuso.