• Play-out Liga 1, etapa 13: Concordia Chiajna - Botoșani e ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 luni, 29 mai, la ora 20:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 38-a: Roma - Genoa (azi, de la ora 19:00, pe Digi Sport 2) şi Sampdoria - Napoli (azi, 19:00, Digi Sport 4)

În ziua în care tatăl său a ieşit la atac şi a acuzat FRF că Ianis Hagi este ignorat la convocările loturilor naţionale, tânărul jucător al Fiorentinei a impresionat din nou în Italia.

Hagi jr. a marcat al doilea gol pentru echipa Primavera a toscanilor, în victoria cu 4-0 cu Perugia, din primul tur al Cupei Italiei.

Fiul lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 25, cu un şut senzaţional de la aproximativ 20 de metri, mingea ducându-se aproape de vinclu.

În weekend, Ianis Hagi reuşise să puncteze din lovitură liberă într-un alt succes la scor pentru gruparea viola, 6-2 cu Spezia, în campionat.

Contra Perugiei, Hagi ar fi putut să-şi mai treacă numele pe lista marcatorilor, în repriza a doua, dar fotbalistul de 17 ani a irosit trei ocazii.

Transferat de Fiorentina de la Viitorul în această vară, în schimbul a 800.000 de euro, Ianis Hagi nu a apucat încă să debuteze oficial pentru echipa mare a toscanilor.