• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

În ziua în care tatăl său a ieşit la atac şi a acuzat FRF că Ianis Hagi este ignorat la convocările loturilor naţionale, tânărul jucător al Fiorentinei a impresionat din nou în Italia.

Hagi jr. a marcat al doilea gol pentru echipa Primavera a toscanilor, în victoria cu 4-0 cu Perugia, din primul tur al Cupei Italiei.

Fiul lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 25, cu un şut senzaţional de la aproximativ 20 de metri, mingea ducându-se aproape de vinclu.

În weekend, Ianis Hagi reuşise să puncteze din lovitură liberă într-un alt succes la scor pentru gruparea viola, 6-2 cu Spezia, în campionat.

Contra Perugiei, Hagi ar fi putut să-şi mai treacă numele pe lista marcatorilor, în repriza a doua, dar fotbalistul de 17 ani a irosit trei ocazii.

Transferat de Fiorentina de la Viitorul în această vară, în schimbul a 800.000 de euro, Ianis Hagi nu a apucat încă să debuteze oficial pentru echipa mare a toscanilor.