• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti joacă în prima etapă a Ligii Naţionale cu CSU Danubius Galaţi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 15:00. Jakob Vestergaard vrea să repete performanţa lui Kim Rasmussen din sezonul trecut: Liga Campionilor, Liga Naţională şi Cupa României.

Handbalistele de la Daniubius Galați vin la București cu un lot de doar 10 jucătoare, dintre care doi portari. Nou-promovata nu a avut nici măcar bani să achite la Federație taxele de legitimare a jucătoarelor transferate în această vară. În schimb, CSM-ul este pregătită să câștige tot, alături de Jakob Vestergaard, cum a făcut-o sezonul trecut cu Kim Rasmussen.

"Sper ca vom câștiga totul, în primul rând, în România, apoi să ne calificăm în Final Four. Știu că este o competiție dificilă, în Europa va fi foarte greu, sunt multe echipe puternice în grupa noastră", a spus Jakob Vestergaard, antrenorul CSM-ului.

Trofeul Champions League, Liga Națională, Cupa și Supercupa României sunt trofeele cucerite de CSM. Pentru a repeta performanța, bucureștenii au adus jucătoare importante în această vară.

"Sper să fie la fel de bună și de frumoasă această evoluție a CSM și dacă o continuăm așa să câștigăm toate trofeele posibile", a declarat portarul Paula Ungureanu, care s-a transferat în acastă vară de la HCM Baia Mare.

"Îmi place Bucureștiul, cred că voi face un sezon foarte bun cu CSM. Vreau să câștig multe trofee. Sunt fericită să fiu aici", a spus și interul dreapta Camille Ayglon.

CSM București - CSU Danubius Galați este ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 15:00.