• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti are un as în mânecă înaintea meciului cu Gyor din Liga Campionilor! Mica Brădeanu a jucat şapte ani la campioana Ungariei şi o va întâlni din nou, vineri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Mica Brădeanu e în faţa unui duel special cu formaţia unde a scris istorie - handbalista CSM-ului a jucat şapte ani la Gyor, între 2004 şi 2011. 6 campionate şi 7 cupe a câştigat Brădeanu cu următoarea adversară din Ligă.

"În primul an, am câștigat campionatul după 47 de ani, iar de acolo a portnit construcția acestei echipe și au fost foarte mulți ani în care am evoluat, am crescut. În momentul de față, pot să spun că nu mai sunt sentimente, asta deoarece echipa celor de la Gyor nu mai e ce a fost înainte. După ce am plecat de la Gyor și am jucat contra lor cu Oltchim, am simțit emoții, sentimente, înainte de meci", a povestit Brădeanu, pentru Digi Sport.

In precedenta partidă jucată în România, Gyor a câștigat cu 24-22 cu CSM, în februarie, tot în grupele Ligii Campionilor. Campioana României s-a revanșat însă în finala competiției, pe care a câștigat-o după loviturile de departajare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT