• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Bucureşti a învins Potaissa Turda în finala mică a Cupei României. Cele două echipe se vor întâlni peste numai trei zile în semifinala campionatului.

Învinşi cu numai patru zile în urmă în campionat, handbaliştii lui Zvonko Sundovski şi-au luat revanşa în faţa Potaissei Turda în finala mică a Cupei României. Dacă la pauză scorul era egal, 15-15, în repriza secundă CSM nu le-a mai dat nicio şansă adversarilor. S-a terminat 33 la 29 pentru bucureşteni, care vor înfrunta din nou Potaissa peste numai trei zile în al doilea meci al semifinalei Ligii Naţionale.

"A fost un antrenament cu public, am rulat mai mulți jucători, am făcut o mișcare înaintea meciului de miercuri, care o sa fie total diferit" a declarat la final Iulian Stamate, jucătorul celor de la CSM.

Potaissa a făcut spectacol la Ploieşti. Portarul de numai 19 ani al ardelenilor, Dragoş Fleşer, a reuşit două dintre golurile finalistei Challenge Cup. "Mă bucur ca am reuşit să-mi ajut echipa și, deși am venit după turneul de la juniori 1 obosiți, eu și cu doi colegi, am venit aici să ne facem datoria" a declarat Fleșer.

Pentru Turda, meciurile cu CSM reprezintă un test înaintea deplasării la Lisabona pentru duelul cu Sporting, din prima manşă a finalei Challege Cup, care va fi duminică, de la ora 19.00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.