• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campioana CSM Bucureşti şi SCM Craiova au făcut spectacol în derby-ul etapei a cincea din Liga Naţională. Principalele candidate la titlu s-au întâlnit în sala Giulesti din Capitală, acolo unde "tigroaicele" au obţinut a patra victorie din acest sezon.

La pauză, gazdele aveau doar două puncte avantaj, 15-13. Campioanele Europei au forţat însă puternic în repriza a doua. S-au impus cu 33-25 şi au spălat ruşinea din etapa trecută, când au pierdut cu Dunărea Brăila.

"Cât de mult aveaţi nevoie de această victorie având în vedere ce s-a întâmplat în ultimul meci?

Aveam foarte mare nevoie de asa ceva!

Şi tu ai marcat multe goluri. Eşti mulţumită?

Da, bineînţeles că mă bucur că am marcat şi eu multe goluri", a fost dialogul cu Carmen Martin.

"Ne bucurăm mult că am obţinut o victorie atât de clară astăzi", a completat şi Isabelle Gullden.

SCM Craiova a suferit a doua înfrângere din acest sezon, chiar de ziua Cristinei Zamfir, jucătoare care a refuzat transferul la CSM Bucureşti în vară.

"Ne-am dorit această victorie. Din păcate, nu am reuşit să o obţinem astăzi. Mai avem mult de muncit până să fim echipa pe care ne dorit s-o avem. Ar fi fost un cadou frumos, dar nu a fost să fie", a spus Zamfir.

CSM Bucureşti se pregăteşte acum pentru ultimul test înaintea debutului în grupele Ligii Campionilor, cu Rostov Don. Campioana României va juca în deplasare cu Universitatea Cluj, în timp ce SCM Craiova o va întâlni pe Danubius Galaţi.

Sursă foto: cont de Facebook CSM Bucureşti Oficial