• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti va face parte din prima urnă la tragerea la sorţi a grupelor viitoarei ediţii a Ligii Campionilor, care va avea loc vineri, la Ljubljana.

14 echipe sunt calificate direct în faza grupelor, la care se vor adăuga două echipe venite din calificări. Faza preliminară a competiţiei va avea loc între 8 şi 10 septembrie.

Participantele la ultimele două Final Four-uri ale competiţiei, CSM Bucureşti, Gyor, Buducnost şi Vardar Skopje, alcătuiesc prima urnă.

În urna a doua se vor regăsi Larvik, Rostov, Nykobing şi Metz, în timp ce Bietigheim, Krim, Ferencvaros şi Midtjylland sunt în urna a treia. Din ultima urnă fac parte Gdynia, Brest şi cele două echipe care vor veni din preliminarii.

Partidele din prima fază a grupelor vor începe în weekendul 6-8 octombrie şi se vor încheia pe 17-19 noiembrie. A doua fază a grupelor se va desfăşura între 26-28 ianuarie şi 9-11 martie, sferturile de finală pe 6-8 şi 13-15 aprilie, iar Final Four-ul de la Budapesta este programat pe 12 şi 13 mai 2018.

CSM Bucureşti a cucerit trofeul Ligii Campionilor în 2016, la prima prezenţă în Final Four, şi a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a competiţiei.

România are reprezentantă și la masculin. La tragerea de sorți de vineri seara, de la Ljubljana, Dinamo va fi repartizată în grupa C sau grupa D, așa cum s-a întâmplat și în anul trecut. Roș-albii își vor afla adversarele ÎN DIRECT la Digi Sport 2, la emisiunea Săptămâna de Handbal.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT