• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM București ar putea încerca să-și apere trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin tot la Budapesta, în cazul calificării la turneul final al competiției.

EHF a decis ca Final Four-ul celei mai importante competiții a cluburilor să se joace și în următorii trei ani în capitala Ungariei, acolo unde a avut loc și ultimele trei sezoane.

 

În 2014 campioana Europei a devenit Gyor, un an mai târziu trofeul a fost câștigat de Cristina Neagu și Buducnost Podgorica, iar în acest an sala Papp Laszlo a fost scena uneia din cele mai mari performanțe din istoria sportului românesc: câștigarea Ligii Campionilor de către CSM București, după o finală dramatică împotriva lui Gyor.

Final Four-ul de anul viitor va avea loc la Budapesta în perioada 6-7 mai.
CSM București își începe campania de apărare a trofeului în grupa C, din care mai fac parte Gyor, Midtjylland și Rostov.

Primul meci al campioanei României va avea loc pe 16 octombrie, contra rusoaicelor de la Rostov, pe teren propriu, în direct la Digi Sport 1 de la ora 18.00.

Actuala ediție a Ligii Campionilor va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport.