• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Spectacolul din Liga Campionilor, la handbal feminin, revine la Digi Sport! În a doua fază a competiției, România are două reprezentante, pe CSM București și pe HCM Baia Mare, prima cu șanse mari să calce pe urmele Oltchimului, care a ajuns până în finala competiției, în 2010.

Sâmbătă, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și cu faze VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro, CSM București joacă pe terenul lui Vardar. Cu 5 puncte acumulate din prima fază a Ligii, CSM speră să se califice mai departe, iar cu o victorie în Macedonia are șanse mari să-și îndeplinească acest obiectiv.

Vardar, care își propune și ea să treacă de grupe, este însă un adversar puternic, care se bazează pe jucătoare importante, precum Lekic, Radicevic sau Penezic. În plus, formația din Macedonia a ajuns în Final Four în ultimii ani, dar a pierdut de fiecare dată cu Buducnost.

"Cred că noi suntem într-un progres continuu. Va fi un meci foarte dificil, însă chiar cred că putem câștiga cele două puncte acolo", este convinsă Isabelle Gullden.

Baia Mare, doar șanse teoretice

De cealaltă parte, HCM Baia Mare nu are vreun punct după parcursul din prima fază a Ligii Campionilor și are șanse mici să avanseze în competiție, dintr-o grupă în care Rostov Don și FTC Budapesta sunt principalele favorite.

Baia Mare este condamnată să câștige pe linie, mai ales pe teren propriu, iar prima ocazie o are duminică, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, atunci când o va întâlni pe Fleury, campioana Franței. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Este un meci foarte important pentru noi și ne dorim extrem de mult să îl câștigăm și să obținem astfel primele noastre puncte în grupa principală. Misiunea noastră, însă, va fi foarte dificilă, deoarece echipa din Franța are în componență jucătoare de valoare atât din naționala Franței, cât și din reprezentativa Spaniei", a declarat antrenorul băimărencelor, Aurelian Roșca.