• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo nu-şi revine nici în campionat, iar deţinătoarea titlului a ajuns la patru înfrângeri consecutive în meciurile oficiale.

După eşecurile din Liga Campionilor cu Elverum şi Ademar Leon şi cel din derby-ul cu CSM Bucureşti, echipa pregătită de Eliodor Voica a cedat în Ştefan cel Mare, în faţa Politehnicii Timişoara, cu 24-26.

Dinamoviştii nu s-au aflat niciodată la conducere în faţa Timişoarei, care a urcat pe loc de play-off.

"Am învins campioana și, din câte am aflat de la baieți, este prima victorie a Timișoarei pe terenul lui Dinamo. Este normal să ne bucurăm" a declarat la final Alin Șania.

"Nu putem continua într-un asemenea mod. Am jucat rău, foarte rău" a recunoscut Alireza Mousavi, de la Dinamo. "Se pare că avem o perioadă proastă în care nimic nu ne merge cum ar trebui, nu arătăm valoarea echipei, valoarea și nivelul la care ar trebui să fim" a completat Daniel Bera.

Dinamo a coborât pe locul al doilea în clasament. Steaua este noul lider din Liga Zimbrilor, după ce s-a impus cu 44-36 în faţa Politehnicii Iaşi.