• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo nu mai are nicio șansă să continue aventura în Liga Campionilor, dar roș-albii își propun să reușească a doua victorie din grupe tocmai cu liderul grupei, Skjern Handball, din Danemarca.

Deși danezii au făcut spectacol în tur și s-au impus clar, 39-28, Dinamo este gata să producă surpriza în returul de la București, asta deși roș-albii au o singură victorie în Ligă.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil pentru că jucăm cu cea mai bună echipă din grupa noastră. Obiectivul nostru este acela de a omogeniza echipa și să obținem cât mai mult din acest meci.

Din nefericire, acest obiectiv a apărut în urma rezultatelor din Liga Campionilor, cu care nu ne putem mândri. Cred că toată lumea este conștientă de importanța meciului, chiar dacă pornim ca outsideri. Noi căutăm să obținem maximum din acest meci", promite Eliodor Voica, antrenorul lui Dinamo.

Pentru Dinamo va fi ultimul test înaintea marelui derby cu Steaua, din campionat. Duelul cu Skjern, din Liga Campionilor, este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, joi, de la ora 19:00, în timp ce partida cu marea rivală este programată duminică, de la ora 20:00, tot ÎN DIRECT la Digi Sport 2.