• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a fost aleasă cea mai bună jucătoare a Mondialului din Danemarca, Cristina Neagu are oferte de la 3 cluburi mari ale Europei. Gyor, Rostov Don şi CSM Bucureşti aşteaptă răspunsul celei mai bune handbaliste din lume.

Toate cele 3 grupări i-au oferit Cristinei un contract de peste 200.000 de euro pe an, dar românca aşteaptă şi oferta lui Buducnost, la care momentan are un salariu mai mic. Cel mai bun contract din punct de vedere financiar i l-au oferit ruşii de la Rostov Don.

Cristina Neagu este nominalizată la secţiunea Sportivul anului din România din cadrul Premiilor Digi Sport. Intră şi tu AICI şi votează cei mai buni sportivi ai anului 2015!

Actuala înţelegere dintre Neagu şi campioana Europei, Buducnost, expiră în vara lui 2016. Românca a recunoscut în multe rânduri că se simte bine în Muntenegru şi, cu un salariu mulţumitor, poate fi convinsă să rămână la echipă.

Cristina Neagu trebuie să facă loc în vitrina cu trofee după Campionatul Mondial, unde România a cucerit medalia de bronz. Sportiva a fost desemnată cea mai valoroasă handbalistă a competiţiei după ce a cucerit şi titlul de golgheter, cu 63 de reuşite.