• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Tadici refuză să-şi ceară scuze după acuzele lansate în timpul Campionatului Mondial! Medaliat cu argint cu naționala, în 2005, fostul selecționer își continuă atacurile la adresa Cristinei Neagu, pe care o acuză că a uitat de unde a plecat.

"Nu am niciun război cu Neagu! Nu pot să mă cobor și să dialoghez cu o astfel de jucătoare, pentru că în cei 43 de ani de activitate am văzut multe (n.n. jucătoare) și chiar și mult mai valoroase decât ea. M-au deranjat foarte tare în anul acesta și anul trecut anumite afirmații vizavi de antrenorii români pe care îi desconsideră, iar pentru ceea ce este ea astăzi au muncit foarte mulți antrenori.

Așa cum am spus, ea nu s-a făcut jucătoare nici în balcon la taică-su, nici în sufragerie, s-a făcut muncind și ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred că puțină considerație față de oamenii ăia care și-au erodat inclusiv sănătatea și și-au sacrificat inclusiv familiile, sunt și eu unul dintre ei, cred că nu ar strica", a spus Tadici, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Tadici a continuat contrele şi cu preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

"Au fost niște rezultate care s-au obținut în ultimii doi ani, dar nu cred că se poate pune, sau nu e logic și nu e etic, în primul rând, să și le aroge anumite persoane care de-abia au sosit pe la nivelul acesta", a afirmat fostul selecționer al României, cu referire la Dedu.

Cristina Neagu a fost MVP-ul Mondialului din Danemarca, de unde naționala condusă de Tomas Ryde s-a întors cu medalia de bronz.