• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Spectacol în Liga Campionilor la handbal masculin! Competiţia a debutat în forţă la Digi Sport, iar fazele de excepţie n-au lipsit.

Încă din prima etapă, cele mai puternice echipe de handbal din Europa au făcut spectacol în direct la Digi Sport. Flensburg a reuşit să o egaleze în ultimele secunde pe Veszprem cu un gol în poarta goală, dar faza zilei a venit, însă, din întâlnirea Celje - Zagreb.

Portarii au fost şi ei la înălţime! Din păcate, dinamovistul Irimuş nu a prins topul: singura echipă românească din Ligă a fost egalată la ultima fază de Holstebro, scor 32-32, după un final incendiar.

Dinamo speră la prima victorie cu Zaporoje, în direct la Digi Sport 2, joi, de la ora 18:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!