• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Oana Manea a trăit la intensitate maximă al patrulea meci al României la Campionatul Mondial din Germania, câştigat cu 27-24 contra Angolei.

"E foarte greu să priveşti meciul de afară. Am avut nişte trăiri, mi-am dat palme pe picioare. Sunt nişte fete exemplare, nu am cedat o secundă în niciun meci. Joacă foarte mult cu sufletul, e incredibil", a spus Oana Manea, la "Fotbal Club", pe Digi Sport.

Fostul pivot al naţionalei e entuziasmată de parcursul "tricolorelor" de la Mondial.

"Nimeni nu le-a dat vreo şansă, spuneau că e avem o echipă în formare, în schimbare. Dar dorinţa vine din interior, iar fetele au demonstrat un curaj fantastic", a mai spus Manea.

Handbalista lui CSM Bucureşti a vorbit şi despre ce aşteptări trebuie să avem în continuare de la "tricolore": "O să intervină oboseala la Cristina (n.r.Neagu) , sper să nu facă meciul ăla slab şi să începem să o acuzăm. Pentru că aşa se întâmplă la noi. Depindem de câteva jucătoare, stăm în Neagu şi în Crina (n.r.Pintea), pe care o cunosc foarte bine, am fost colege de cameră. E o fată ambiţioasă, dar la un moment dat o să intervină oboseala".

România are maximum de puncte după patru etape în grupa A şi va juca ultimul meci de la Trier vineri, de la ora 19.00, contra Franţei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT