• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristina Neagu are o urmaşă la Buducnost. Campioană mondială în 2014 cu naţionala sub 18 ani, Cristina Laslo este pregătită pentru înalta performanţă şi la nivel de cluburi. În vârstă de 21 de ani, Laslo s-a despărțit de Universitatea Cluj după 6 sezoane.

Interul dreapta și-a stabilit deja obiectivele la cea mai bună echipă din Muntenegru: să ajungă an de an în Final Four-ul Ligii Campionilor, acolo unde Buducnost a terminat în acest an pe locul al patrulea, după ce a pierdut finala mică în fața fostei campioane a Europei, CSM București.

"'U' este în sufletul meu și va rămâne mereu. Nu cred că va fi presiune pentru mine la Buducnost pentru că vin după Cristina Neagu. A făcut o impresie foarte bună. Sigur vor avea răbdare și cu mine, cum au avut și cu ea. Am vorbit cu ea, mi-a urat mult succes, m-a învățat unele chestii și mi-a spus că va fi totul diferit față de ce este în Romania, însă numai lucruri bune", a declarat Cristina Laslo.

Mezina lotului Romaniei la Euro 2016, Laslo s-a sfătuit și cu selectionerul Ambros Martin, după ce a primit oferta de la Buducnost: "Mi-a și indicat să fac acest pas, să plec, pentru că îmi trebuie meciuri în Europa și un nivel de antrenament mult mai bun, cel puțin ca cel de la națională. Știe, este încântat și a zis că abia așteaptă să ne întalnim în Champions League".

"În acesti trei ani imi doresc sa ajungem in toti trei ani in Final Four", a mai spus cea mai nouă jucătoare a lui Budunost.

Buducnost a participat la toate cele patru turnee Final Four ale Ligii Campionilor. Echipa din Muntenegru s-a şi impus la unul dintre ele, în 2015. Buducnost a mai câştigat Liga Campionilor şi în 2012.