• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Barcelona a pierdut prima partida în Velux Champions League. Condusă excelent de superstarul Nikola Karabatic, PSG a jucat perfect și la pauză a condus cu 15-12 echipa antrenată de selecționerul României, Xavi Pascual.

Ajuns la 47 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile, tehnicianul a încercat să își mobilizeze elevii în repriza secundă, când Barca s-a apropiat la 2 goluri. Francezii au forțat însă pe final și au câștigat cu 33-26.

Cei mai buni marcatori au fost jucătorii din inter dreapta, Remili de la PSG, cu 8 goluri și Mem, cu 5 reușite pentru Barcelona.

Cu această victorie, PSG a trecut pe primul loc în grupa A, cu 10 puncte, la fel ca și Barca, dar catalanii au golaveraj inferior.

În derby-ul grupei B, Vardar a învins clar deținatoarea trofeului, Kielce, cu 40-34. A fost un duel între Alex Dujshebaev, interul dreapta de la Vardar, și tatal sau, Talant Dujshebaev, antrenorul polonezilor.

Alex a contribuit cu 8 goluri la succesul echipei sale, 40-34. Cei doi nu vor mai fi adversari multă vreme. Din sezonul urmator, Alex va fi antrenat din nou de tatăl său, de această dată la Kielce.

Vardar conduce grupa, cu 10 puncte acumulate, în timp ce polonezii sunt pe trei, la 2 pucte distanță de lider.