• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Naţională masculină de handbal! Campioana a învins la limită pe Poli Timişoara şi se pregăteşte pentru duelul cu Holstebro din Champions League, care va fi pe 25 septembrie, în direct la Digi Sport 3.

Handbaliştii lui Pero Milosevic au avut şansa de a termina la egalitate cu Dinamo, dar o gafă a lui Lazarov i-a privat de un punct în acest meci. Prima repriză a fost una echilibrată. Cele două echipe s-au succedat la conducere, dar campioana a forţat pe final şi a intrat la pauză în avantaj, 19-17.

Transferat în această vară în Banat, Vuk Milosevic, fiul antrenorului de la Timişoara, a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 33, după un fault dur al lui Criciotoiu, sancţionat de arbitri doar cu o suspendare de două minute.

Dinamo a preluat controlul şi s-a distanţat la patru goluri, 29-25. Bănăţenii au ţinut însă aproape de adversari şi au avut chiar şansa egalării, in ultimele secunde, dar Lazarov a irosit-o.

Dinamo a câştigat cu 34-33 şi ocupă primul loc în Liga Națională, cu maximum de puncte.