• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Potaissa Turda a câștigat clar partida cu CSM București, scor 32 la 26. După 9 etape, ardelenii au urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale.

Potaissa Turda este noul lider în liga masculină de handbal. În direct la Digi Sport, Turda a întâlnit pe CSM București, într-un meci din etapa a 9-a. Prima repriză a fost echilibrată și la pauză, gazdele au condus cu un gol, 16-15. După reluarea partidei, Turda s-a distanțat de CSM la cinci goluri, 28-23 și apoi bucureștenii au cedat. În final, Potaissa a câștigat cu 32-26 și cu 16 puncte acumulate este pe primul loc în clasament.

”Echipa CSM nu a avut un start de sezon așa bun, am vrut să profităm astfel încât punctele câștigate de noi astăzi să nu se mai întoarcă la ei”, a spus Cristian Adomnicăi, de la Potaissa Turda.

Iulian Stamate recunoaște că după pauză, echipa lui a ratat ocazia de-a reveni în joc, iar ardelenii au profitat și s-au distanțat pe tabela de marcaj. ”Nu am reușit să ne apropiem și să-i egalăm. Noi am ratat în foarte multe momente atunci când ei aveau un gol diferență. După aceea, ce trebuia să facem noi au făcut ei și acolo s-a rupt meciul”, a declarat Stamate la finalul partidei.

CSM București a rămas pe locul 6, cu 9puncte. 

Embed: