• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Potaissa Turda a câștigat clar partida cu CSM București, scor 32 la 26. După 9 etape, ardelenii au urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale.

Potaissa Turda este noul lider în liga masculină de handbal. În direct la Digi Sport, Turda a întâlnit pe CSM București, într-un meci din etapa a 9-a. Prima repriză a fost echilibrată și la pauză, gazdele au condus cu un gol, 16-15. După reluarea partidei, Turda s-a distanțat de CSM la cinci goluri, 28-23 și apoi bucureștenii au cedat. În final, Potaissa a câștigat cu 32-26 și cu 16 puncte acumulate este pe primul loc în clasament.

”Echipa CSM nu a avut un start de sezon așa bun, am vrut să profităm astfel încât punctele câștigate de noi astăzi să nu se mai întoarcă la ei”, a spus Cristian Adomnicăi, de la Potaissa Turda.

Iulian Stamate recunoaște că după pauză, echipa lui a ratat ocazia de-a reveni în joc, iar ardelenii au profitat și s-au distanțat pe tabela de marcaj. ”Nu am reușit să ne apropiem și să-i egalăm. Noi am ratat în foarte multe momente atunci când ei aveau un gol diferență. După aceea, ce trebuia să facem noi au făcut ei și acolo s-a rupt meciul”, a declarat Stamate la finalul partidei.

CSM București a rămas pe locul 6, cu 9puncte. 

Embed: