• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

România a obținut o victorie uriașă în fața Poloniei, scor 28-23, în preliminariile Euro 2018. Cel mai important succes din ultimii ani al naționalei a fost salutat de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

"Sunt fericit! Am învins Polonia, bronz la ultimele Mondiale, locul patru la Jocurile Olimpice. Un rezultat incredibil şi suntem pe primul loc în, poate, cea mai grea grupa de calificare la CE din 2018.

Nu ştiu care va fi deznodământul, dar am mare încredere în aceşti băieţi minunaţi ai Echipei Naţionale de Handbal Masculin. Să învăţăm să ne bucuram, mâine este altă zi. Dar noi muncim pentru ca fiecare Român să fie mândru de Handbalul Românesc, Sport Naţional", a scris Dedu pe Facebook.

România este liderul grupei a doua a preliminariilor pentru Euro 2018, cu 4 puncte, urmată de Belarus, 2 puncte, Serbia, 2 puncte, Polonia, 0 puncte. Primele două clasate şi cea mai bună formaţie de pe locul al treilea în grupele preliminare se califică la turneul final.