• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

România a obținut o victorie uriașă în fața Poloniei, scor 28-23, în preliminariile Euro 2018. Cel mai important succes din ultimii ani al naționalei a fost salutat de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

"Sunt fericit! Am învins Polonia, bronz la ultimele Mondiale, locul patru la Jocurile Olimpice. Un rezultat incredibil şi suntem pe primul loc în, poate, cea mai grea grupa de calificare la CE din 2018.

Nu ştiu care va fi deznodământul, dar am mare încredere în aceşti băieţi minunaţi ai Echipei Naţionale de Handbal Masculin. Să învăţăm să ne bucuram, mâine este altă zi. Dar noi muncim pentru ca fiecare Român să fie mândru de Handbalul Românesc, Sport Naţional", a scris Dedu pe Facebook.

România este liderul grupei a doua a preliminariilor pentru Euro 2018, cu 4 puncte, urmată de Belarus, 2 puncte, Serbia, 2 puncte, Polonia, 0 puncte. Primele două clasate şi cea mai bună formaţie de pe locul al treilea în grupele preliminare se califică la turneul final.