• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Kim Rasmussen, antrenorul cu care CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor anul trecut, a revenit în România! Va asista la super meciul cu Gyor, din Polivalentă, în calitate de selecţioner al Ungariei.

"Este un loc special în inima mea, nu am cum să uit acest loc, aşa că, da, e foarte plăcut să fiu din nou aici. O să urmăresc jucătoarele mele de la naţionala Ungariei, care evoluează pentru Gyor, dar sunt aici pentru a saluta oamenii draguţi care au fost alături de mine în această călătorie: jucătoare, staff, publicul, fanii", a comentat Rasmussen.

După ce a câştigat trofeul Ligii Campionilor cu CSM, Rasmussen s-a mutat în Ungaria, acolo unde antrenează echipa naţională.

"Am văzut Gyor de 5 ori în acest sezon. Sunt puternice. Sunt foarte puternice. Cred că va fi cu adevărat o bătălie, dar, orice se poate întâmpla, am demonstrat asta anul trecut. Dar Gyor este extrem de puternică, aşa că CSM va trebui să dea tot ce are mai bun", a adăugat Kim Rasmussen.

În campionatul Ungariei, Gyor are victorii pe linie în cele şase etape disputate până acum. În urmă cu o lună, a făcut chiar scor cu marea rivală, Ferencvaros, 28-19.

CSM București - Gyor este în direct la Digi Sport 1, vineri de la ora 18:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!