• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

SCM Craiova a produs surpriza în turul optimilor de finală ale Cupei Cupelor. Oltencele au învins-o pe Krim Ljubljana, echipă venită din Liga Campionilor. În faţa a peste 3.000 de fani, jucătoarele antrenate de Simona Gogârlă au început în forţă şi au condus cu 4-1.

Adversarele au reintrat în joc şi la pauză mai aveau de recuperat un singur gol. În repriza secunda, SCM Craiova a dus scorul la 18-14, dar finalul le-a aparţinut handbalistelor de la Krim.

Chiar dacă Zivkovic a ajuns la un total de 9 goluri, trupa din Bănie putea rata victoria la ultima fază. Defensiva alb-albastrelor a rezistat şi meciul s-a terminat 30-29.

"Am câştigat contra unei echipe care este fostă dublă câştigătoare de Liga Campionilor, o echipă cu un palmares impresionant şi sunt fericită pentru acest lucru", a comentat Simona Gogârlă.

"Acum, când o să mergem la ele în retur, trebuie să fim mai puternice decât am fost aici pentru că ne aşteaptă un meci mult mai greu", a adăugat Mirela Paşca.

Returul va fi, peste o săptămână, în Slovenia. Până atunci, Craiova are duel în Liga Naţională, cu HC Dunărea Brăila, marţi, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 2.