• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti a pierdut surprinzător, mai ales prin proporţiile scorului, derby-ul cu Steaua, din etapa a patra a Ligii Zimbrilor.

Vicecampionii României au avut un început de meci pe care îşi vor dori să-l uite cât mai repede. Stănescu a făcut minuni în poarta "roş-albaştrilor", iar gazdele conduceau cu un scor de necrezut, 9-0.

Primul gol al CSM-ului a venit abia in minutul 19. Echipa antrenată de Pau Campos Sunen a mai înscris de cinci ori până la pauză, dar a făcut-o şi portarul Stelei. Stănescu a marcat de două ori la rând şi, la pauză, handbaliştii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă aveau un avantaj de zece goluri.

În repriza secundă, CSM a ţinut aproape de rivală, dar nu a putut să reducă din proporţiile scorului. S-a terminat 29-21 pentru Steaua, într-un meci în care Stănescu a ajuns la 19 parade şi trei goluri marcate.

Pentru Steaua au marcat Gabriel Florea 6 goluri, Samvel Aslanian 4, Martin Johannson 3, Ionuţ Georgescu 3, Marin Vegar 3, Milos Kostadinovic 3, Tudor Stănescu (portar) 3, Alin Roşu 2, Marius Stavrositu 1, Ivan Dimitrijevic 1.

Golurile echipei CSM Bucureşti au fost înscrise de Nicuşor Negru 4, Bogdan Mănescu 4, Antonio Robledo 4, Alexander Tioumentsev 2, Ionuţ Ramba 2, Ramon Şomlea 2, Chike Onyejekwe 1, Adrian Rotaru 1, Goce Georgievski 1.

Dacă pentru Steaua a fost a treia victorie, CSM a ajuns deja la trei înfrângeri în patru etape în condiţiile în care era considerată printre favoritele la titlu în acest sezon.

Pe primul loc se află Dinamo, cu 12 puncte, urmată de HC Odorhei, Potaissa Turda şi Steaua, cu câte 9 puncte şi SCM Politehnica Timişoara şi AHC Dobrogea Sud, cu câte 7.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT