• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Tadici a digerat cu greu eșecul suferit în faţa lui CSM Bucureşti. Eliminat după ce a protestat vehement la deciziile arbitrilor, antrenorul Zalăului nu l-a iertat nici pe omologul său de pe banca echipei campioane, Jakob Vestergaard.

”Nu este aşa uşor de jucat aici, sper că oficialii Federaţiei vor analiza acest meci pentru că nu este normal ca antrenorul să intre pe suprafaţa de joc”, a sunat replica lui Jakob Vestergaard, antrenorul lui CSM Bucureşti.

Gheorghe Tadici, antrenorul lui HC Zalău, a fost de cu totul altă părere. ”Jakob Vestergaard să-și vadă bârna din ochii lui și să nu facă el aprecieri la adresa antrenorilor români de pe urma cărora trăiește foarte bine astăzi. Dacă avea valoare stătea prin Danemarca, când a plecat de la Oltchim, a fost antrenor secund la echipa de junioare sau al treilea... Să nu facă el aprecieri la adresa antrenorilor români pentru că nu are niciun drept”, a fost de părere antrenorul lui HC Zalău.

În 2012, Tadici a fost suspendat patru etape după ce i-a bruscat pe arbitrii partidei dintre Zalău și Dunărea Brăila.