• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti a câştigat Supercupa României, dar Jakob Vestergaard nu este încă mulţumit. "Trebuie să construim o apărare puternică, să jucăm ca o echipă", a spus tehnicianul danez. Câştigarea campionatului, dar şi o calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor sunt două dintre obiectivele bucureştencelor în acest sezon.

Câştigarea, în premieră, a Supercupei României le dă încredere handbalistelor lui Jakob Vestergaard. CSM Bucureşti va debuta în Liga Naţională împotriva nou-promovatei Danubius Galaţi, sâmbătă, de la ora 15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Bucureştencele se gândesc, însă, şi la grupele Champions League, unde vor înfrunta echipe de top din Europa - Gyor, Rostov Don şi FC Midtjylland.

"Sunt foarte fericit că am câştigat, asta ne dă energie şi puţin mai multă forţă", a declarat Jakob Vestergaard.

"Sunt multe provocări pentru echipă în acest sezon. Există puţină presiune, pentru că au câştigat anul trecut, dar cred că avem o echipa bună în acest sezon. Grupa din Champions League va fi foarte dificilă, dar avem şanse", a spus Camille Ayglon.

"Sper ca evoluţia lui CSM să fie la fel de bună şi de frumoasă şi să câştigăm toate trofeele posibile", a completat Paula Ungureanu.

Venit în această vară la campioana Europei, Jakob Vestergaard nu este încă mulţumit de jocul echipei.

"Avem nevoie să construim o apărare puternică, apoi putem să avem rezultate mai bune în atac. Trebuie să jucăm mai mult ca o echipă, şi nu individual. Acestea sunt obiectivele noastre acum", a explicat tehnicianul danez.

Cupa României, titlul şi calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor sunt obiectivele bucureştencelor în acest sezon.