• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce a renunţat în această vară la contractul cu Dunărea Călăraşi, Aihan Omer va fi din nou selecţioner. Tehnicianul de 56 de ani va sta pe banca echipei naţionale a Bahrainului. Acesta va ajunge în zilele următoare în Golful Persic, pentru a semna înţelegerea.

Selecţionata Bahrainului este deja calificată pentru Campionatul Mondial din Franţa, din 2017, după ce a jucat finala Campionatului Asiei.

Aihan Omer şi-a încheiat, de comun acord, contractul cu Dunărea Călăraşi (8 iunie 2016), echipă care s-a clasat pe locul 7 în Liga Naţională de handbal masculin la sfârşitul sezonului trecut.

Cu o lună înainte, acesta renunţase şi la banca naţionalei României (9 mai), după ce reprezentativa s-a calificat în grupele preliminare ale Campionatului European din 2018.

Cu Omer pe bancă, România a câştigat 11 din cele 12 meciuri oficiale disputate. Singurul eşec, cel cu Austria, a dus însă la ratarea calificării la barajul pentru Mondialul din 2017.

"Am nevoie de o perioadă de odihnă, presiunea şi stresul meciurilor au fost mari atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club. Vreau să le mulţumesc jucătorilor care au răspuns la convocările echipei naţionale şi care au luptat să readucem naţionala masculină din lumea a treia în lumea bună”, - Aihan Omer, 10 mai 2016