• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cel mai important meci al etapei a treia din Liga Naţională de handbal masculin, Dinamo - CSM Bucureşti, a avut parte de un final dramatic, câştigătoarea fiind decisă în ultimele secunde.

Când mai erau 35 de secunde de joc, scorul era 28-26 pentru Dinamo, dar Humet l-a surprins pe portarul Grigoraş şi a redus din diferenţă. Dinamo a irosit ceea ce trebuia să însemne ultimul atac, după ce arbitrii au fluierat paşi.

CMS a avut astfel şansa egalării, dar Stavrositu nu l-a învins pe Grigoraş cu o aruncare de la distanţă şi scorul final a fost 28-27 pentru dinamovişti.

Dinamo s-a impus la limită, la capătul unui meci dominat de o notă de echilibru, după ce echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a învins clar în Supercupa României, cu scorul de 29-25 (15-9).

Pentru Dinamo au înscris Sajad Esteki 6 goluri, Ciprian Şandru 4, Liviu Mironescu 3, Dan Savenco 3, Alexandru Asoltanei 3, Allahkaram Esteki 3, Jakov Vrankovic 3, Bogdan Criciotoiu 2, Yves Ragot 1.

Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Javier Humet 6, Guillaume Saurina 5, Goce Georgievski 4, Rolandas Bernatonis 4, Iulian Stamate 3, Marius Stavrositu 2, Robert Militaru 1, Marian Răpciugă 1, Samvel Aslanian 1.

Dinamo are maximum de puncte din trei jocuri.

VIDEO CU FINALUL MECIULUI