• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamoviştii nu se sperie de numele mari de la Nantes. Alb-roşiii şi-au făcut strategia pentru a obţine a doua victorie din Champions League chiar în faţa liderului din grupa D.

Nantes este de departe cea mai puternică echipă din grupa lui Dinamo, în Champions League. Alb-roşiii nu se sperie de numele grele din lotul francezilor, chiar dacă printre adversari se numără laureaţi mondiali şi europeni.

Campioana României ştie cum trebuie să joace pentru a răsturna calculele hârtiei în partida care va avea loc în sala din Ştefan cel Mare.

"Vrem să vedem o altă dăruire pe teren şi de lucrurul ăsta sunt convins, pentru că sportivii noştri sunt maturi, sunt conştienţi de importanţa acestui joc care ne mai poate ţine în joc pentru calificare. Fiecare minge este importantă, fiecare acţiune este importantă", a declarat antrenorul dinamoviştilor, Eliodor Voica.

"Dacă jucăm cu pasiune putem câştiga. Am făcut surprize şi anul trecut, aşa că de ce nu una în plus?", a completat Pierre-Yves Ragot.

"Cred că trebuie să jucăm bine în apărare şi să fim uniţi. Dacă suntem uniţi cred că o putem învinge pe Nantes şi le putem face fanilor o surpriză", crede Allahkaram Esteki.

Pivotul Dan Savenco și interii iranieni Sajad și Allakharam Esteki sunt cei mai buni marcatori din lotul dinamoviştilor - au semnat 56 de goluri împreună în primele patru meciuri ale grupei. Nantes este la rândul ei o echipă cu mulţi jucători periculoşi.

"Pentru mine, Nantes este o echipă cu adevarat bună, cu multe individualităţi, şi aici mă refer la Klein, Nyokas şi Claire. Au şi doi portari foarte buni şi, în general, numai internaţionali", a precizat Pierre-Yves Ragot.

Dinamo - Nantes, din etapa a 5-a a grupei D din Champions League, este sâmbătă, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.