• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Performanţa handbalistelor României la Campionatul Mondial, unde au cucerit medalia de bronz, a ambiţionat şi naţionala masculină.

Jucătorii antrenaţi de Aihan Omer nu au avut vacanţă, pentru că miercuri au meci greu în Finlanda, al treilea din preliminariile pentru Mondialul din 2017. Tricolorii au o înfrângere, cu Austria, şi o victorie, cu Italia, în Grupa 2.

”Suntem pregătiți și foarte determinați. Suntem conștienți de faptul că meciul din Finlanda este cel mai important al grupei, pentru că un punct pierdut în Finlanda distruge orice șansă de a ne califica”, a spus Aihan Omer, selecționerul României.

Și jucătorii simt importanța acestui meci, cum este și cazul lui Alexandru Csepreghi, legitimat la US Creteil.

”Ne-am pregătit chiar și pe data de 31 decembrie, dar și pe 1 ianuarie. Eu zic că mergem cu forțe proaspete acolo”, a spus Csepreghi.

Dacă România are o victorie și un eșec, în schimb Finlanda a pierdut ambele meciuri disputate până acum cu Austria şi cu Italia. Doar prima clasată se va califica în faza play-off şi se va bate pentru unul dintre cele nouă locuri ale Europei la turneul din Franța.