• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM București a câștigat fără să forțeze în deplasarea din Polonia, 30-27 cu Lublin, mai ales că nu se mai punea problema calificării în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Handbalistele din Polonia, învinse și la București (33-21), au început cu tupeu, au și avut avantaj de două goluri, fapt ce l-a enervat pe Kim Rasmussen.

”Line, trage și dă gol. Vom avea ocazii dacă ne mișcăm și fără minge. Dar, este vorba de energie. Trebuie să vă concentrați, fetelor”, a fost unul dintre mesajele lui Rasmussen. După time-out, campioanele României și-au revenit. Fisker a încheiat prima repriză cu cel mai frumos gol al meciului.

Repriza a doua s-a jucat de la egal la egal, până când Mica Brădeanu ”a rupt” echilibrul cu patru goluri consecutive. Suedeza Gullden a fost însă cea mai bună marcatoare, cu 8 reușite.

Calificată încă de la partida anterioară în faza următoare, campioana României are o săptămână infernală. CSM va juca marti, 17 noiembrie, derby-ul cu HCM Baia Mare, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar vineri, 20 noiembrie, va încheia grupa din Champions League, cu Savehof, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Embed: