• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Beșiktaș 26-26. Roș-albii au ratat șansa de a obține al doilea succes în actuala ediție a Velux Champions League, la handbal masculin, după ce au fost egalați în ultima secundă de joc!

Elevii lui Eliodor Voica au avut parte însă de o atmosferă de vis. 2.000 de fani ai ”câinilor” au profitat de pauza de la fotbal și au umplut până la refuz noua sală din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Pentru că un bilet a costat 15 lei cererea a fost foarte mare, astfel că în afara sălii au mai rămas aproximativ 400 de fani care nu au mai găsit tichete.

Norocoșii, care au intrat în sală, au creat o atmosferă ca la meciurile de fotbal, una cum rar se vede la meciurile de handbal. Deși turcii au condus în primele 10 minute, suporterii roș-albilor nu au dezarmat. De fiecare dată când favoriții au revenit în meci a crescut și volumul decibelilor.

Finalul a fost fantastic, mai ales după ce Alin Șania a marcat golul 26, care părea a fi cel al victoriei. Chiar dacă până la urmă Dinamo a fost egalată în ultima secundă, din 7 metri, galeria a aplaudat echipa minute bune după terminarea partidei. Handbaliștii au rămas fără replică în fața unei atmosfere de vis pe care și-ar dori-o cât mai mult de acum înainte.

Embed: