• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cea mai bună marcatoare de la CSM Bucureşti, Isabelle Gullden, a avut parte de un antrenament inedit înaintea duelului cu Midtjylland, din Liga Campionilor. ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, suedeza a pregătit aruncările de la şapte metri alături de logodnicul ei.

Campioana Europei, CSM Bucureşti, şi-a regăsit golgheterul din stagiunea precedentă. În meciul cu Rostov Don, Isabelle Gullden a marcat de opt ori şi a ajutat echipa să se califice în faza grupelor principale din Champions League.

Handbalista din Suedia, care a fost pricipala marcatoare a competiţiei în sezonul trecut, îl are alături pe logodnicul său, Linus Persson, antrenor cu portarii la CSM.

"Dacă eşti 9 ani lângă un portar, înveţi câteva lucruri, cum ar fi să nu începi cu aruncarea ta preferată şi alte lucruri de acest fel. În Final Four, mi-a spus să nu înscriu cu lovitura mea preferată şi da, am marcat mult", a povestit jucătoarea de 27 de ani.

"Asta este viaţa noastră, ne place să ne antrenăm, să vorbim despre handbal. Toată viaţa noastra este în jurul acestui sport, handbalul", spune Linus Persson.

Isabelle Gullden a făcut un antrenament special înaintea meciului cu Midtjylland, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:00.

Linus Persson i-a explicat logodnicei sale cum o poate lăsa fără replică pe Sabine Englert, care a impresionat în etapa trecută, în victoria cu Gyor.

În acest sezon din Champions League, Isabelle Gullden a marcat 24 de goluri.