• Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 
  • Duel crucial pentru prezența în play-off: Dinamo - Craiova e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1

Paula Ungureanu şi-a adus aminte, într-un mod inedit, de cele două sezoane pe care le-a petrecut în Ungaria, ca jucătoare. Înaintea duelului cu Gyor, portarul de la CSM Bucureşti a încercat din nou preparatele tradiţionale maghiare.

La invitaţia Digi Sport, Paula Ungureanu a servit din nou o masă tradiţională cu specific unguresc. Portarul campioanei CSM Bucureşti a jucat două sezoane în Ungaria, la Dunaffer, acum 10 ani, echipă cu care a ocupat locul 2 în 2008.

"A fost minunat, o experienţă fantastică a carierei mele. Mi-a plăcut enorm. Toată lumea a zis că sunt nebună că merg să joc în Ungaria, dar am mers la Dunaffer, o echipă foarte puternică în acel moment şi nu regret deloc", a povestit portarul naţionalei României.

Meciurile cu Gyor au fost întotdeauna speciale pentru Paula Ungureanu, care e convinsă că actuala sa echipă poate produce din nou o surpriză, în meciul de vineri.

"Îmi doresc enorm să câştigăm la Gyor. Poate de acolo şi sentimentul că putem face un rezultat mare", a spus Paula Ungureanu.

Câştigătoarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti, e gata pentru returul de foc cu Gyor. Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri, de la ora 20.00.