• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Fanii lui Napoli îl susţin pe Valentino Rossi, după ce liderul clasamentului general din MotoGP a fost penalizat cu plecarea de pe ultima poziţie a grilei în cursa de la Valencia, cea care va încheia sezonul 2015.

Decizia a fost luată în urma incidentului dintre pilotul italian şi Marc Marquez, petrecut la Sepang, în week-end-ul trecut.

Iniţial, Rossi a luat în calcul să nu se prezinte la ultima etapă din 2015, dar în cele din urmă a decis să meargă în Spania şi să facă totul pentru a cuceri al optulea titlu mondial la MotoGP şi la zecelea din carieră.

Unul dintre motivele care l-au tereminat pe sportivul de 36 de ani să nu boicoteze cursa de la Valencia a fost sprijinul primit din partea fanilor.

Printre aceştia se numără şi suporterii lui Napoli, care, la partida de miercuri cu Palermo, câştigată cu 2-0, au fişat un mesaj de încurajare pentru Rossi.

"Valentino, a Valencia senza regole... Tibia e perone!" (Valentino, la Valencia fără reguli... Tibie şi peroneu), au scris ultraşii de lângă Vezuviu.

Înaintea ultimei etape, Valentino Rossi are 7 puncte în faţa lui Jorge Lorenzo şi pentru a fi sigur că nu va fi depăşit de spaniol trebuie să termine pe poziţia a doua.

Ultima cursă din acest sezon se va desfăşura la Valencia, pe 8 noiembrie, şi va putea fi urmărită ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.