• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Presa internațională a scris vineri că Nicky Hayden este într-o stare extrem de gravă, iar sport.es chiar a punctat că acesta este în moarte cerebrală, după teribilul accident pe care l-a suferit în Italia, în timp ce se afla pe bicicletă.

Tatăl lui Hayden a ținut însă să lămurească lucrurile: "Familia nu a dat nicio declarație că Nicky este în moarte cerebrală. El nu a fost niciodată nici în comă indusă. Nu poate fi vorba de așa ceva, chiar dacă el este la terapie intensivă. În plus, el a fost cu bicicleta singur, nu alături de 14 prieteni", a spus Earl Hayden, care a rămas în America, la Kentucky. El nu a putut călători în Italia, alături de restul familiei, din cauza problemelor de sănătate.

Logodnica pilotului, Jackie, precum şi fratele acestuia, Tommy, alături de mama lor, Rose, se află alături de Hayden, la spital.

Fostul pilot din Moto GP a ajuns la un spital din Rimini, în stare gravă, după ce a rămas inconștient pe stradă. El a suferit leziuni multiple mai ales la cap, după cum scrie Riminitoday.it.

Hayden, care a câștigat titlul mondial la Moto GP, în 2006, este acum în stare critică.