• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La o zi după Marele Premiu al Americilor - câștigat Marc Marquez la clasa MotoGP pentru a 4-a oară consecutiv - Campionatul Mondial de Motociclism Viteză a primit o veste importantă: circuitul Phillip Island va găzdui Marele Premiu al Australiei și în următorii 10 ani.

MotoGP a prelungit contractul până în 2026 cu circuitul de lângă Melbourne, care se află în Campionatul Mondial încă din 1997 și este a 16-a etapă dintre cele 18 ale sezonului.

85.000 de spectatori au asistat, în 2015, la Marele Premiu de MotoGP al Australiei, în luna octombrie. Cursa a fost câștigată, atunci, de Marc Marquez (Honda), urmat de Dani Pedrosa (Honda) și de Valentino Rossi (Yamaha).

De asemenea, la Phillip Island se va desfășura până în 2027 și Campionatul Mondial de Superbike.

Circuitul Albert Park, de la Melbourne, este locul de desfășurare al Marelui Premiu al Australiei la Formula 1 până în 2023. În acest an, prima etapă din calendar a fost câștigată de Nico Rosberg (Mercedes), urmat în clasament de Lewis Hamilton (Mercedes) și Sebastian Vettel (Ferrari).

Campionatul Mondial de Motociclism Viteză la clasele MotoGP, Moto2 și Moto3 este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.

Campionatul Mondial de Formula 1 este transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.