• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tragedia petrecută vineri noapte în Franța, nu i-a lăsat indiferenți nici pe cei mai buni doi fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo și Messi au postat și ei mesaje de solidaritate pe rețele de socializare.

În urma atentatelor teroriste de la Paris, peste 120 de oameni și-au pierdut viața și aproape 200 au fost răniți. Printr ei s-au aflat și doi români.

"Toate gândurile noastre bune merg către victimele tragediei de ieri și familiile lor. Ar trebui să amintim azi, poate mai mult ca niciodată, că există o singură cale, aceea a păcii și iubirii între oameni. Vom continua împreună pentru a atinge acest lucru" a fost mesajul lui Messi pe facebook. Acesta a fost însoțit de o poză a turnului Eiffel. 

 

Hoy todos nuestros pensamientos están con las víctimas de ayer y sus familiares. Queremos reafirmar, hoy más nunca, que...

Posted by Leo Messi on 14 Noiembrie 2015

"Nu pot rămâne indiferent față de lucrurile groaznice care s-au petrecut la Paris. Toate gândurile mele bune merg către victime și familiile lor" a scris și Ronaldo.

 

Messi și Ronaldo ar putea fi adversari săptămâna viitoare, când este programat primul El Clasico al sezonului. Argentinianul Barcelonei are șanse să evolueze în disputa de pe 21 noiembrie. Messi s-a antrenat normal ieri, vineri, 13 noiembrie, alături de Barcelona B, întrucât jucătorii de la prima echipă erau, în marea lor majoritate, la echipele naționale.

Meciul Real Madrid-Barcelona, de pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.