• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Într-un interviu eveniment acordat lui Radu Naum, pentru Digi Sport, Simona Halep a tratat şi alte subiecte decât tenisul. Marea noastră campioană a dezvăluit, printre altele, care sunt calităţile esenţiale pentru un bărbat, dar şi pentru o femeie.

Halep a terminat 2017 pe primul loc WTA, dar a spus în repetate rânduri că la un moment dat, în jurul vârstei de 30 de ani, se va retrage din sportul alb pentru a-şi întemeia o familie. Ce calităţi trebuie să îndeplinească alesul inimii sale? În interviul pentru Digi Sport, Simona a vorbit despre lucrurile pe care le admiră la un bărbat.

"Faptul că o protejează pe femeia de lângă el. Din toate punctele de vedere - sufleteşte, fizic, moral", a spus Simona, pentru ca apoi să spună ce apreciază cel mai mult la o femeie: "Să fie o doamnă din toate punctele de vedere. Nu m-am gândit niciodată la acest lucru. M-am gândit doar la partea masculină. Mai îmi trebuie timp".

Halep a abordat şi subiectul premiilor din tenis, atât de dezbătut în ultimii ani, în special ca urmare a declaraţiilor repetate ale Serenei Williams.

"Efortul pe care noi îl depunem e la fel ca cel al bărbaților. E adevărat că barbatul rămâne bărbat. Am ajuns la concluzia că se poate spune că e egalitate între cele două sexe, dar în interiorul meu bărbatul depășește un pic, poate și pentru că eu sunt aromâncă", a mai spus Simona.