• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Darren Cahill a devenit antrenorul full-time al Simonei Halep, la finalul anului trecut, dar nu a renunţat la postul de comentator pe care îl are la ESPN. Astfel, la primul Grand Slam al anului, Australian Open (18-31 ianuarie), acesta se va împărţi între terenul de antrenament al numărului 2 mondial şi căştile de comentariu.

"Aşa s-a întâmplat şi la US Open şi Simona a ajuns în semifinale. Ne-am descurcat foarte bine şi, dacă nu s-ar fi întâmplat aşa, i-aş fi recomandat un alt antrenor full-time. Cred că ne putem descurca în continuare. Dacă va exista o problema în aceste 12 luni, ne vom aşeza la discuţii.

Chiar dacă nu este scenariul perfect pentru Simona în turneele de Grand Slam, ESPN îmi va oferi pauze pentru meciurile şi antrenamentele ei. După aceea, voi reveni în cabina de comentariu, la meciurile de pe tabloul masculin", a comentat antrenorul de 50 de ani, pentru nytimes.com.

Meciul dintre Simona Halep şi Svetlana Kuznetsova, din semifinalele de la Sydney, se va relua vineri, de la ora 04:00, de la scorul de 5-4 pentru româncă. Partida va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Digi Sport 2. Disputa poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Un alt aspect al colaborării dintre cei doi este acela că Darren nu va comenta decât meciuri de pe tabloul masculin, lucru pe care îl făcea încă de când lucra cu Simona în cadrul programului sponsorului tehnic. Totul pentru a nu exista un conflict de interese.

"Singura dată când am comentat un meci de tenis feminin a fost anul trecut, la Cincinnati, atunci când a decedat tatăl lui Chris Evert. Cred că e mai uşor pentru oameni să înţeleagă acum", a adăugat fostul antrenor al lui Andre Agassi.