• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a participat alături de Ion Țiriac, Ilie Năstase și George Cosac la o conferință de presă privind situația Arenelor BNR. Numărul 1 WTA consideră că situația ar trebui să se rezolve cât mai repede, astfel încât ”Năstase - Țiriac Trophy” să revină la București.

”Sunt destul de tristă din punctul acesta de vedere. Am jucat în 2014 pe central și au venit foarte mulți oameni, a fost o atmosferă foarte bună. Tribunele au fost pline. Am mai jucat turneul în 2016 și am jucat pe o arenă improvizată, nu a mai fost la fel, nu mai fost mulți oameni, atmosfera nu a mai fost nici pe departe la fel. Tot ce îmi doresc este să avem un teren central unde să jucăm și FED Cup și sunt sigură că și fetele își doresc acest lucru.

Am avea o arenă plină. Mi-aș dori foarte mult să avem o arenă și să facem din nou turneul pe central. Va fi o pierdere foarte mare pentru tenisul românesc. Ar fi păcat să pierdem acest turneu. Am fost și eu la discuții și mi-am spus dorința, să avem un teren central destul de mare și sper să se facă ceva în privința asta. Eu nu mă gândesc să investesc, deocamdată, mai am de jucat, dar sunt alte persoane care-și doresc și pot face asta”, susține Simona Halep.

Problemele cu Terenul Central de la Arenele BNR, care nu a mai primit avizul ISU, au dus la mutarea turneului masculin de la Bucureşti la Budapesta, în timp ce meciurile cele mai importante ale turneului feminin au fost mutate pe un "Central" improvizat, cu tribune mobile.

Cu locul 1 WTA în buzunar după turneele din China, Simona s-a întors în ţară, unde se va relaxa câteva zile, înainte de a începe pregătirea pentru ultimul mare obiectiv al anului, Turneul Campioanelor.

”Ieri am fost la domnul prim ministru, după aceea m-am odihnit. Astăzi o să-mi fac câteva treburi personale și o să mă odihnesc puțin”, a mai spus Halep.

Turneul Campioanelor va fi în perioada 22-29 octombrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Digi Sport.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT